Bardahl
Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Bardahl

Merk: Bardahl Model: BDC
ARTIKELCODE: BDCFABRICANT: BardahlOMSCHRIJVING: Dieseltoevoeging.Gebruik BDC als u de dieselbrandstof in boot, tractor of opslagtank vrij wilthouden van vocht en bacteriën. Tevens vindt er een volledigere verbranding plaats waardoor een brandstofbesparing mogelijk is tot 3%.Met deze diesel toevoegin..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: Bardahl Model: BDC-ap
ARTIKELCODE: BDC-APFABRICANT: BardahlOMSCHRIJVING: Dieseltoevoeging.Gebruik BDC als u de dieselbrandstof in boot, tractor of opslagtank vrij wilthouden van vocht en bacteriën. Tevens vindt er een volledigere verbranding plaats waardoor een brandstofbesparing mogelijk is tot 3%.Met deze diesel toevoe..
€54,95
Excl. BTW:€45,41
Merk: Bardahl Model: 02605
Bardahl Diesel Anti Bacterie is een krachtige biocide die bacteriën en schimmels uit de diesel verwijdert. Bacteriën en schimmels kunnen de brandstoffilters verstoppen en ook schade aanbrengen aan het inspuitsysteem van hoge drukinspuitingen (Common Rail). Biedt tevens langdurige corrosiebescherming..
€42,10
Excl. BTW:€34,79
Top Oil preventief GTL, BIO diesel en E10 bescherming
Nieuw
Merk: Bardahl Model: 02482
Artikelnummer: 02482Productnummer: 2405Inhoud: 500mlOmschrijving:Brandstoftoevoeging die zorgt voor extra smering. Top Oil zorgt voor preventieve bescherming bij E10 benzine. Daarnaast aanbevolen bij droge brandstoffen als LPG, CNG en bio diesels--Deze 'boven smering' smeert en beschermt het bovenst..
€15,13
Excl. BTW:€12,50
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4