Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Drinkwatertanksysteem Comfort 120ltr, 24V

Drinkwatertanksysteem  Comfort  120ltr, 24V
Te bestellen
Drinkwatertanksysteem Comfort 120ltr, 24V
  • Beschikbaarheid: Te bestellen
  • Model: DWSC12024
  • Gewicht: 0.00g
€419,00
Excl. BTW: €346,28
Gebaseerd op het bewezen DWS 'Premium' systeem, introduceert VETUS een nieuwe 'Comfort' versie van het 'ready to go' drinkwater systeem.De installatie van een DWS tank bespaard veel tijd doordat alleen de leidingen en elektriciteit aangesloten dienen te worden.
Het 'Comfort' systeem heeft in principe dezelfde functionaliteiten als het 'Premium' systeem.

Het verschil tussen de systemen zit hem in de vereenvoudigde pomp en niveausensor.
Het nieuwe 'Comfort' systeem bestaat uit een hoogwaardige synthetische tank, De tank is voorzien van een inspectiedeksel voor het inspecteren en schoonmaken,van de tank, en een voor gemonteerde elektrische pomp. De pomp schakelt automatisch in als de druk in het systeem wegzakt, bijvoorbeeld wanneer een kraan wordt geopend.

Alle aansluitingen voor het vullen Ø 38, het aanzuigen en het ventileren Ø 16 van de tank zijn standaard geïnstalleerd,evenals het filter in de aanzuigbuis en een niveausensor. Dit systeem is beschikbaar met een capaciteit van 120 liter.De pomp is beschikbaar in 12 en 24 Volt en de output is 13.5 l/min.