Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Additief

Merk: Bardahl Model: BDC
ARTIKELCODE: BDCFABRICANT: BardahlOMSCHRIJVING: Dieseltoevoeging.Gebruik BDC als u de dieselbrandstof in boot, tractor of opslagtank vrij wilthouden van vocht en bacteriën. Tevens vindt er een volledigere verbranding plaats waardoor een brandstofbesparing mogelijk is tot 3%.Met deze diesel toevoegin..
€11,95
Excl. BTW:€9,88
Merk: Grotamar Model: 1021072735
ARTIKELNUMMER: 1021072735 OMSCHRIJVING: Verwijdert bacteriën uit de dieselbrandstof. Verwijdert bacteriegroei en schimmelvorming uit de dieselbrandstof. Grotamar 71 is een doeltreffende biocide speciaal ontwikkeld om dieselbrandstof te beschermen tegen bacteriën en schimmels. Bacteriën en schimmels ..
€47,62
Excl. BTW:€39,36
Zelf test - dip stick
Te bestellen
Merk: DINT Model: DIPSTICK
ARTIKEL: DipStickOMSCHRIJVING:Zelf testen of uw brandstof(tank) verontreinigd is met bacteriën en/ofschimmels en hoe ernstig die vervuiling is?Doe de test met de Dip-Stick en neem tijdig maatregelen!..
€9,38
Excl. BTW:€7,75
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3