Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Scheepsschroeven

TECHNISCH BEDRIJF BAKKER IJLST VOOR DE JUISTE PROPELLER
MICHIGAN PROPELLERS

  

 

Wij importeren Michigan schroeven en leveren deze tegen scherpe prijzen aan zowel particulier als bedrijven. 

 

Berekenen propeller

Wij kunnen voor u de juiste propeller bepalen door middel van een schroefberekening. Na het berekening kunnen wij u een nieuwe of gebruikte schroef leveren of uw eigen optimaliseren door deze te verstellen.

 

Goldline

De Goldline propellers van Michigan zijn van hoge kwaliteit. Geschikt voor recreatieve boten en "kleinere" beroepsvaart. Het complete Goldline programma bestaat uit vier modellen welke standaard geleverd worden in mangaanbrons maar tegen meerprijs ook te leveren zijn in Nibral.

 


Type GL235

2-blads schroeven voor zeiljachten met hulpvermogen.

Geplaatst in de verticale stand achter de kiel geeft het bladmodel weinig weerstand tijdens het zeilen. Het bladoppervlak is echter zodanig dat toch een goede stopwerking en manoeuvreerbaarheid wordt bereikt.

 

Type GL352

Het type GL is ontstaan uit een ruim 100 jarige ervaring op het gebied van voortstuwing.

Het grote bladoppervlak (FA/F = 0,52 EN 0,55) kan hoge vermogens opnemen zonder dat cavitatie optreedt. Ook de manoeuvreerbaarheid, stop- en achteruitwerking zijn uitmuntend. Het bladcontour is zodanig ontworpen, dat ook op hoge toeren een rustige loop zonder veel wrijvingsverlies is gewaarborgd. Het speciale spoedverloop waarmee onze schroeven zijn voorzien, geeft als resultaat een zeer hoog rendement, waardoor meer stuwkracht tegen een lager brandstofverbruik wordt verkregen.

 

Type GL469 - GL473

Het beste wat wij als Technisch Bedrijf Bakker IJlst op voortstuwing kunnen bieden.

4 blads schroeven met een bladoppervlakverhouding van FA/F = 0,68 - 0,69 - 0,73 garanderen een absoluut rustige loop en een minimum aan trillingen, vooral bij grote vermogens. Zeer geschikt in gevallen waar een beperkte schroefas diameter moet worden toegepast. Vooral bij snelle, planerende schepen komen de voortreffelijke eigenschappen van deze 4 blads schroeven duidelijk tot uiting. Ook voor zwaardere jachten en bedrijfsvaartuigen geeft de GL473 de beste efficiëntie ten aanzien van stuwkracht, stopwerking en manoeuvreren. 

  


 

TECHNISCH BEDRIJF BAKKER IJLST kan de veel propellers uit voorraad leveren!

Verder leveren wij de volgende merken:

- MAX PROP

- GORI PROPELLER

- RADICE

- VARI PROP