scheepstechniek
Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Scheepstechniek

TECHNISCH BEDRIJF BAKKER IJLST VOOR ALLE SCHEEPSTECHNIEK

 

Vakbekwaamheid

Door onze lange ervaring en zeer vakbekwame medewerkers zijn wij, hier bij Technisch Bedrijf Bakker IJlst, in staat om storingen aan motor en schip op te sporen en te verhelpen.

 

 

SPECIALISMES


Keerkoppelingen

Het repareren en reviseren van keerkoppelingen als Paragon, Velvet, P.R.M, Hurth, ZF, Technodrive, TMC en andere merken.
Scheepsschroeven

Levering van nieuwe schroeven, reparatie van scheepsschroeven tot 26", het verstellen van de spoed, het richten van de bladen, het inlassen van stukken en het balanceren maar ook het uitdraaien van de conus en steken van een spiebaan. Schroefas installaties

Het maken en inbouwen van schroefasinstallaties op maat voor zowel vet- als water gesmeerde installaties. Uitvoeringen met flens, lasdubbeling of glands. Passend op de oude situatie of perfect op maat naar uw wens.

 

 


Boeg en hekschroeven

Het inbouwen van hek- en boegschroefinstallaties kunnen wij volledig of in samenwerking met de klant verzorgen.

 Aandrijflijn

Het opsporen en verhelpen van trillingen en geluiden in de aandrijflijn.

Het inbouwen van homokinetische aandrijfassen van bijvoorbeeld Python drive of een flexibele koppeling als bullflex, uniflex of centaflex. Lagers vervangen of verbussen, schoefassen richten en de motor uitwegen en uitlijnen.

 

 Uw scheepsmotor

Wij kunnen onderhoud en reparatie verzorgen aan de meest voorkomende scheepsmotoren zoals Sole, Thornycroft, DAF, BMC, Peugeot, Volvo Penta, Yanmar, Mercedes, Lombardini, Vetus, Craftsman, Nanni, Kubota, etc.

 

Het normale onderhoud aan de motor en keerkoppeling zoals bijvoorbeeld: olie verversen, filters vernieuwen, klepstellen kunnen wij voor u verzorgen. Hiervoor hebben wij de meest gangbare onderdelen op voorraad.

  


Helling met kraan

Mogelijkheden voor de doe-het-zelver om het onderwaterschip te behandelen waarvoor u een hogedruk spuit kunt huren. Met behulp van een kraan met een hijsvermogen tot 15 ton zetten wij uw schip op het droge.