Scheepsmotoren

Scheepsmotoren

TECHNISCH BEDRIJF BAKKER IJLST VOOR UW SCHEEPSMOTOR.


Onderhoud en service

Technisch bedrijf Bakker is met haar jarenlange ervaring met scheepsmotoren hét adres voor onderhoud en service aan motoren als bijvoorbeeld Sole, Perkins, Peugeot, Mercedes, Thornycroft, Leyland, BMC, DAF, Ford en Vetus. Doordat veel van de meest voorkomende onderdelen op voorraad zijn kunnen wij de reparatieduur kort houden.

 

Verder kunnen we uiteraard alle merken motoren leveren en voor u inbouwen. Doordat we zelf kunnen hellingen en een uitgebreide mechanische werkplaats hebben kunnen we het proces van A tot Z voor u verzorgen.

Dit is van belang bij het inbouwen van een nieuwe motor waarbij u kunt denken aan het verstellen van de scheepsschroef, het aanpassen van de fundatie (met al het las en slijpwerk wat hierbij komt kijken), het aanpassen of vervangen van de schroefas en/of lagers en het inbouwen van bijvoorbeeld een homokinetische tussenas.

 

Ook de revisie van uw bestaande motor kunnen we bij Bakker IJlst voor u verzorgen. Het grote voordeel van reviseren is dat de aansluitingen van de motor en de motorsteunen op dezelfde plek blijven waardoor de inbouw na revisie snel zal verlopen.

 


 

Dealer

 

Wij zijn dealer van onderstaande merken: