Verkoop van scheepsschroeven door Bakker IJlst
Menu
Your Cart
De Bakker Webshop maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen

Verkoop van scheepsschroeven

De scheepsschroef is één van de belangrijkste onderdelen van een schip. Een scheepsschroef is niet een onderdeel welke 'zomaar even' in een winkel gekocht wordt en op een schroefas wordt gemonteerd. Een scheepsschroef dient onder alle omstandigheid goed te presteren en voor ieder afzonderlijk schip dient dit berekend te worden. Scheepsschroeven maken iedere seconde veel omwentelingen waardoor het erg belangrijk is dat ze perfect zijn uitgebalanceerd. Dit zorgt voor een stabiel schip maar het voorkomt ook ongewenste trillingen.

   

Uw scheepsschroef is bij ons in de juiste handen

Behalve de verkoop van nieuwe scheepsschroeven kunnen we ook de spoed van een schroef verstellen, de bladen richten voor het meest optimale rendement, stukken inlassen, de scheepsschroef perfect uitbalanceren maar ook het uitdraaien van de conus en het steken van een spiebaan wordt in onze eigen werkplaats door onze eigen specialisten verzorgd. Technisch Bedrijf Bakker IJlst heeft al vijf generaties lang de technische kennis in huis voor het leveren van nieuwe schroeven en de reparatie van scheepsschroeven tot een diameter van 26 inch (66 centimeter). Het werken met scheepsschroeven is een ambacht welke wij tot in de puntjes beheersen. We zijn officieel dealer van de merken Michigan Propellers, Radice en Max Prop. Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!